Koffie winkel in Venlo

U bent op zoek naar een koffie winkel in Venlo en zodoende bent u terecht gekomen bij Rutten BV. In onze winkel kunt u terecht voor een ruim assortiment van koffie. U kunt hierbij denken aan koffiebonen, filterkoffie, maar ook cafeïnevrije koffie en zelfs koffieapparaten van Dolce Gusto. Kortom, iedere koffieliefhebber zal slagen in onze koffie winkel!

 

Scherpe prijzen

In onze koffie winkel te Venlo staat kwaliteit en service centraal. Dit betekent dat wij dagelijks voor u klaar staan en dat wij enkel kwalitatief goede producten aanbieden. Onze koffie wordt dan ook zorgvuldig geselecteerd uit diverse topmerken. Zo weet u zeker dat u lekker koffie koopt. Ook betaalt u bij ons nooit teveel; wij hanteren het hele jaar door scherpe prijzen. Ook hebben wij regelmatig leuke aanbiedingen voor onze klanten. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

 

Tot snel!

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste koffie. In onze winkel te Venlo kunt u ook terecht voor snoepgoed, thee en toebehoren, zippo’s, sigaretten en nog veel meer. Breng ons eens en bezoek en laat u verrassen door de prettige service. Onze medewerkers helpen u graag indien u vragen heeft of advies nodig heeft. Graag tot snel!

Koffie winkel Venlo